Sunday, March 27, 2011

Baby



Assalamualaikum

Bulan lepas, sorang abang (aku panggil En. Aswad) kat tempat aku practical dapat baby baru. So, aku pon excited. Padahal bukan aku yg dapat baby. Ade family related pon jauh skali. Tapi aku pon xpaham nape aku excited. Maka nya, aku pon berniat belikan hadiah utk new born baby itu.

Aku bli online je. Dekat blogshop - Branded Baby Clothes (link). Takde mase nak kuar nak g cari. Mari cuci mate tengok baju yg aku belikan utk baby boy En. Aswad.

Daddy + Mommy = Me



Baju2 baby kat blogshop ni sgt cute. Rase nak bli je sume. Tapi buat ape bli..boyfwen pon xde tah bile tah aku nak dpt anak.

Aku jugak buat kad utk attached skali kat hadiah tu. Aku lukis gambar baby kat kad tu. Dah la lukis kat office. Ape ade hal? aku practical trainee je pon. Byk mase terluang la kate kan. (Aritu je kot. Ari lain naik mengah aku bekerje).



Kualiti baju tu sgt superb. Harga murah. Owner dy pon ok. Mmg satisfied 100%. So, kpd bakal2 ibu or sesape yg nak bli brg baby, ayoh bli kat blog ni.

Wednesday, March 9, 2011

Addin

Assalamualaikum

First tym tgk this pic, dkt Tumblr, sgt menarik hati. Kawan aku Ateyqa yg re-blog kat her tumblr. So dem cool yaw~ Terus aku post kat blog. Mintak kebenaran wahai owner gambar. Tehee :)

" Who says u can’t b beautiful if you’re wearing headscarf. :) "



p/s : Islam is Addin. Addin means the way of life. Nanti nak letak name anak Addin la.

Saturday, March 5, 2011

Khas utk Shu

Assalamualaikum

Post kali ni utk Shu Abdul Rahman. hehehe~ Amek ko,ngan name bapak aku letak. Ni la care pki pashmina ala Hana Tajima tu. Xsame sgt la pon actually. Hana punye lg auwwwsome.

Enjoy view-ing =]


  • Style I


Care ni macam care biase yg org slalu pki shawl. Tapi bile pki ngan pashmina, nmpak lain skit la kot


Style II


Ni gaye yg nmpak inner sebelah. Yuna punye style.


Style III


Gaye messy



Ok. Lets see macam mane pulak hasilnye dalam bentuk pica...





p/s: Sorry for the bad quality babes