Sunday, March 27, 2011

Baby



Assalamualaikum

Bulan lepas, sorang abang (aku panggil En. Aswad) kat tempat aku practical dapat baby baru. So, aku pon excited. Padahal bukan aku yg dapat baby. Ade family related pon jauh skali. Tapi aku pon xpaham nape aku excited. Maka nya, aku pon berniat belikan hadiah utk new born baby itu.

Aku bli online je. Dekat blogshop - Branded Baby Clothes (link). Takde mase nak kuar nak g cari. Mari cuci mate tengok baju yg aku belikan utk baby boy En. Aswad.

Daddy + Mommy = Me



Baju2 baby kat blogshop ni sgt cute. Rase nak bli je sume. Tapi buat ape bli..boyfwen pon xde tah bile tah aku nak dpt anak.

Aku jugak buat kad utk attached skali kat hadiah tu. Aku lukis gambar baby kat kad tu. Dah la lukis kat office. Ape ade hal? aku practical trainee je pon. Byk mase terluang la kate kan. (Aritu je kot. Ari lain naik mengah aku bekerje).



Kualiti baju tu sgt superb. Harga murah. Owner dy pon ok. Mmg satisfied 100%. So, kpd bakal2 ibu or sesape yg nak bli brg baby, ayoh bli kat blog ni.

1 comment: