Saturday, May 21, 2011

Singapura

Assalamualaikum

Hmmm...slase lps, aku dgn nekad nye travel alone ke Johor Bahru. Ini gare2 Azma xjadik nak teman aku gi JB. Pikir xnak membazir punye pasal (sbb ak dah beli tiket Universal Studio awal2), aku nekad travel sensorg. Dengan berbekalkan GPS. hahahah~ Padahal aku naik bas. GPS tu utk make sure aku dilaluan yg btul je. Apakah?!

Berbekalkan keropok dan mp3, aku buat2 cool. Padahal aku sentiase runsing. Sbb nye, aku xpenah ke JB sendiri. Lagi2 naik bas. Penah plak aku naik bas ke selatan.

Sesampainye di hentian Larkin, aku terus amek cab and ke hotel yg Bey & da geng dah check-in : J.A Residence Hotel. Tym aku smpi dlm kul3, diorg (Bey & da geng) dah gerak ke Spore bershopping. Dan alamatnye, aku bersendirian lah di bilik. Oleh kerane lapar, dan xtau nak kuar, aku call je la room service. Order makanan.

Esk nye, kitorg pagi2 dah gerak ke Spore. Sbb nak enjoy Universal Studio puas2. Malas nak tulis pjg2, sila menghayati gambar2 b'serta caption di bawah.


Kaki2 kitorg dlm MRT. 13 station. Nak patah betis berdiri.


Muke excited tp cover cool




Dari kanan : Eric, Bey, Hazwani & me :)



With Alex the lion



Us ♥


Dari kanan : Amiey, Hazwani & love birds - Bey + Eric

Roller coaster tahap gaban! superb!


LOL ;)


Kesimpulannye, Uni. Studio sgt awesome! Korg sume patot pergi. Konpom berbaloi & puas hati. Aku xreti nak sampaikan betape aweeeeeesome-nye kat sane. Tehee~ Layankan aje -.-'