Sunday, June 5, 2011

N o n s e n c e . m e

Assalamualaikum

Well..good morning. ehee.. aku tulis blog ni kat office. Tatkala kakak2 dan abang2 kat oofice ni lom dtg lagi. Sambil bfast karipap & sardinroll bersama dgn air soya (tetibe).

Aku macam dah lost sekarang. xfocus dlm keje. Gi keje pon xsemangat. Padahal aku xstart buat keje lagi. Plus, arini baru hari ke-4 aku. Seriusly, aku sebenarnya xpuas cuti lagi. xpuas dduk rumah. Even, b4 start keje, aku still sibuk ngan Jambori Pengakap and all those main2 things.

Aku macam terlebih sibuk ngan kawan2 & hal luar. Sampaikan jarang dduk rumah. Nak spend mse ngan family pon macam xde. Aku sakit ati kot ngan perangai aku camni. Padahal, time aku practical aritu, aku xcamni. Gi keje je, aku ngantuk. Mau xnye, xcukup tidor. Serius weyh, aku rase aku dah melampau.

ok, problem nye; aku xbole nak tolak kalo org tu ajak keluar. Damn. Nape weyh. Nape ko lalai sgt nih? Damn! Focus Farah Syaza. Focus. Eeeishh..aku nak cite sume pon xbole. Sbb blog ni public view. Dah, ko cite dlm hati sendiri je r. mcam F! Geram doh geram..

Ok,bos lalu. Aku terkesima sbb mcm kantoi je tgh tulis blog. Ni office hour ok. Till then. Doakan yg terbaik utk aku rakan2. :)

Saturday, June 4, 2011

Ungu - Percaya padaku



aku tak tahu apa yang ku rasakan
dalam hatiku saat pertama kali
lihat dirimu, melihatmu

seluruh tubuhku terpaku dan membisu
detak jantungku berdebar tak menentu
sepertinya aku tak ingin berlalu

reff:
berikan cintamu juga sayangmu
percaya padaku ku kan menjagamu
hingga waktu menjemputku

ku berikan cintaku juga sayangku
percaya padaku ku kan menjagamu
hingga waktu menjemputku

saat ku tahu kau akan pergi jauh
izinkan aku tuk selalu menantimu
untuk katakan ku ingin dirimu (ingin dirimu)

agar kau tahu betapa ku terlalu
mencintaimu aku akan menunggu
hingga dirimu kembali untukku

repeat reff

tolonglah aku bagaimana diriku
ungkapkan itu rasa yang membelenggu
dalam hatiku ku cinta padamu

repeat reff

berikan cintamu juga sayangmu
percaya padaku ku kan menjagamu
hingga waktu menjemputku