Sunday, June 5, 2011

N o n s e n c e . m e

Assalamualaikum

Well..good morning. ehee.. aku tulis blog ni kat office. Tatkala kakak2 dan abang2 kat oofice ni lom dtg lagi. Sambil bfast karipap & sardinroll bersama dgn air soya (tetibe).

Aku macam dah lost sekarang. xfocus dlm keje. Gi keje pon xsemangat. Padahal aku xstart buat keje lagi. Plus, arini baru hari ke-4 aku. Seriusly, aku sebenarnya xpuas cuti lagi. xpuas dduk rumah. Even, b4 start keje, aku still sibuk ngan Jambori Pengakap and all those main2 things.

Aku macam terlebih sibuk ngan kawan2 & hal luar. Sampaikan jarang dduk rumah. Nak spend mse ngan family pon macam xde. Aku sakit ati kot ngan perangai aku camni. Padahal, time aku practical aritu, aku xcamni. Gi keje je, aku ngantuk. Mau xnye, xcukup tidor. Serius weyh, aku rase aku dah melampau.

ok, problem nye; aku xbole nak tolak kalo org tu ajak keluar. Damn. Nape weyh. Nape ko lalai sgt nih? Damn! Focus Farah Syaza. Focus. Eeeishh..aku nak cite sume pon xbole. Sbb blog ni public view. Dah, ko cite dlm hati sendiri je r. mcam F! Geram doh geram..

Ok,bos lalu. Aku terkesima sbb mcm kantoi je tgh tulis blog. Ni office hour ok. Till then. Doakan yg terbaik utk aku rakan2. :)

2 comments:

  1. Chill girl. Dont be too stress ya.
    xoxo

    ReplyDelete
  2. Maybe u just need well earned rest :) t amek cuti jap g vacation or just reminiscence back apa yg jaja nak :)weekend better jaja rehat. maybe u r too tired

    ReplyDelete