Friday, July 29, 2011

Dear Nafsu...

Assalamualaikum


Tajuk dah menakutkan. Oh,bukan nafsu 'itu' ye kawan..post kali ini berkisah tentang Nafsu Makan. Pada post yg sebelum ini, aku ade cakap yg aku nak try tahan mkn n kurangkan berat badan. Tapi sebelum itu..mari kite imbau ape yg aku makan ari ini.


Pagi : nasi lemak 1 bungkus + mihun 1/2 bungkus + air kotak crysanthemum

Lunch : roti boy + szilling yee mee with egg + mineral water


So far, korg dah bole tgk betape byk nye aku makan, padahal baru 2 x makan. Blom masuk minum ptg & dinner ni. Dayummm! Alamatnye makin menggemuk la aku nnti. Kelaut la diet ko tu Farah!


Malam tadi lps tgk bola, gi makan kat mamak. Kul 1 pagi pegi bantai teh ais + maggi goreng telur mate + satay kambing 4 cucuk. Satay kambing tu si-pencair-hati punye keje. Dy yg konon nak support aku diet merangkap personal trainer & food consultant, skali dy yg duk menyuap aku dgn bnde2 berkolestrol tggi. Mmg kelaut!


Dah la.. aku nak hentak kepale kat dinding tatkale geram dgn dri sndri (padahal korg tau aku tipu.Gile ape nak hentak kepale).

Chow chin chin :)

0 comments:

Post a Comment