Tuesday, August 2, 2011

First

Assalamualaikum

Hmmm...lately im really into love song. Love blog. Love quote. Love tips and etc. All about love. Well, definately, it shows that im in love. yay!~





Actually, xramai yg tau. Even kawan2 terdekat pon blom mengetahuinye lagi. Ni lah tmpt pertama aku buat confession.




Saya Farah Syaza is in a relationship with _____.


Yes. Tapi siape gerangan manusie pencair-hati itu,aku masih simpan as secret. Let da tym decide when will it going to be reveal to the public. Ecewahh~



He is not my taste at all. He is so damn different from my past. I mean my ex-s. Tapi dy ade sumthng yg buat aku suke & tertarik. Org2 yg rapat ngn aku,diorg akn sedar betape aku 'lain' bile dgn si-pencair-hati. Bukan maksud aku berubah, tp aku boleh jadi ape yg aku nak.



Aku xnak crite lebih pasal si-pencair-hati sbb aku takot future. Aku takot dy bukan utk aku selamenye. And aku nak gune blog ni lame lagi. And aku xnak blog ni jadi tmpt aku bersedih satu hari nnti. Tapi aku rse nak menaip ape yg aku experiencekan semalam. Pasal aku dan dia. Dan PERBALAHAN PERTAMA kami.


Smlm..pegi pasar Ramadhan sesame ditemani Dinie. Everything when well, tp all of sudden dy jd diam. Tanye sepatah, jawap sepatah. And mmg perangai aku, kalo org jawap acuh x acuh, aku cpt angin. Dlm kete, start la aku menyoal 'nape jd camni', 'nape lain', knape, knape n knape. Skip bab2 arguement, bab2 aku tertengking dy, bab2 aku ternaik suare...and actually, smpi skrng aku rse bersalah. Dy yg mintak maaf, padahal sume ni salah aku. Dah la skip la sume cite ni and its come to -ending-




p/s : Sorry, aku mcm teragak2 nak crite ke x actually. Sbb blog ni public view. So, aku sedang berpikir2 utk buat dy jadi private.

0 comments:

Post a Comment