Tuesday, January 3, 2012

Segment Berangan - part 1

Assalamualaikum

Wedding reception bagi aku adalah tempat meluahkan hasil seni dan creativity. Aku selalu bercite-cite nak jadi Wedding consultant/planner, sbb aku suke. hehee~ Dan kalau org nak kawen, aku pon akan excited same sbb aku suke.

Wedding Dress

Aku sangat suka butang timbul (aku tak tau org lain panggil ape) macam ni. Aku suke sketch-sketch design baju time bosan-bosan. Pastu aku mesti akan masukkan element butang macam ni dalam design. Tengok-tengok Bella Twilight tiru. Cet! (hahaa).

Kalau designer dari Malaysia, so far aku sgt-sgt suke design & baju dari Arma Couture. Design tak sarat, tapi sgt cantek. Ok. Aku malas nak taip. Jom layan gambar-gambar dr Arma yg aku suke. :)





- to be continued -

2 comments:

  1. tlg design wedding dress saya boleh? hihi. :)

    ReplyDelete
  2. @nurshuhada
    Nak design wedding dress awak? Bole2. hehee~

    ReplyDelete