Friday, May 11, 2012

Mini Pelamin - part 2

Assalamualaikum

Last post (link) aku ade share idea untuk Mini Pelamin tunang ku. Ok, hari ni aku nak tepati janji dgn share sketch aku utk mini pelamin tu nanti. 

Sila abaikan segala cacat cela

Seperti gambar diatas (mcm tulis karangan tak?), backdrop aku nak DIY pinwheel / paper fan. Colour maybe peach maybe cream, haven't decide yet. Ade platform. Kira nya pelamin ni 1 step tinggi dari lantai.

Kat platform tu aku akan letak carpet bulu-bulu putih.

 Image from Google

Sebagai tempat nak landing my butt , aku akan letak bantal nikah yg berbentuk empat segi dua....

 Image source : Journey of Bride to Be

Then, tepi pelamin ade dua pasu bunga. Mudah kan. heee..(actually malas nak buat post panjang-panjang)


Next post, InsyaAllah aku akan share design mini pelamin version digital pulak. Cewahh~


Have a great weekend
Yeh, esok dah weekend.

0 comments:

Post a Comment