Thursday, November 1, 2012

Official Rubber Stamp - Part 1

Assalamualaikum

Kini kami hanya menghintung hari untuk sah menjadi suami isteri. Harap semuanya berjalan lancar hendaknya. Cuti sekolah pun dah nak mula, maka bermulalah acara kahwin ramai-ramai dipenghujung tahun macam ni. Selamat pengantin baru kepak kepak kepuk kepuk. lalallalala..

Hanya tinggal 49 hari sahaja lagi untuk kami. Nervous tak? Tak nervous lansung. Releks sangat sampai ibu marah sebab banyak lagi benda tak setel. Wahahaha..

Nah, seperti tajuk di atas, mempersembahkan our official rubber stamp.
Taraaa..

Design rubber stamp FaraFaiz

Design hasil titik peluh aku (tipu tak berpeluh pon). Macam suke je lace-lace bagai. Maka buat la yang macam ni. Next entry aku share gambar rubber stamp tu & mane aku tempah ye. Sebab entry ni aku buat kat office. Ngahaha. Mengular. Kbai.

4 comments:

  1. nk tnye...
    Kt mane beli rubber stamp tu??
    Design tu, kne design dulu ke? Design kt mane ea?
    Bole design sendiri ke? Brape rege rubber stamp tu? Huhuu bnyk tnye plak,, :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Cik Mashi..

      Rubber stamp ni tempah kat area Chow Kit. Kena design sendiri sebab dia tak provide design service.
      Harga depends dgn jenis, samada holder dia plastic atau kayu. And depends dgn size. :) Nanti i blog details dia ye..

      Delete
  2. Nak gtau, kita guna design stamp awk ni. Minta izin ya. ;)

    ReplyDelete