Saturday, April 27, 2013

Teaser - Tudung Nikah

Assalamualaikum

Layan dulu gambar. Nanti aku buat entry penuh untuk tudung ni, head accessories yang lace-patch tu, inner tudung, dan insyaAllah tutorial macam mana nak pakai tudung yang nampak macam veil.

 
Abaikan muka itu. Fokus pada tudung sahaja =p


5 comments:

  1. assalamualaikum..

    boleh tak email kt mane beli inner tudung and tutorial nak pkai tudung nampak mcm veil. tq

    noranizaumar@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam cik Noraniza..

      InsyaAllah saya akan buat entry dalam masa terdekat ya. Nanti dah siap entry saya email awak :)

      Delete
  2. hi dear..salam kenal,MG b2b dari kedah..
    http://cikgogreen.blogspot.com/

    P/s: org cantik..pakai apa pun cantik :D

    ReplyDelete
  3. Tudung nikah untuk disewa http://izahafizahcome.blogspot.com/2013/07/tudung-nikah-untuk-disewa.html

    ReplyDelete