Thursday, September 12, 2013

Bridal and all by Double F

Assalamualaikum

Alhamdulillah sekarang kami sedang berjinak-jinak dalam urusan membuat business pelamin 'gitew'. Kalau korang perasaan, dekat side bar sebelah kanan blog aku ni ada gambar-gambar pelamin yang kami buat. Oh, business kami ni kami namakan Bridal and all. Jangan tanya kenapa Bridal and all? Kenapa tak namakan Pelamin Anganku Musnah, jangan tanya !

Bridal and all tak terhad kepada service membuat pelamin semata-mata, kami juga ada service untuk photobooth, guestbook, doorgift, beading and patching, service PA system, mengubah hantaran, service cetakkan kad kahwin, sewaan barang-barang pelamin untuk yang nak diy pelamin sendiri dan sebagai nya.

InsyaAllah facebook ni kami akan updatekan dengan semua rental items, dan pelamin yang dah kami buat dalam masa terdekat. InsyaAllah. 

Dari bermula dengan tolong-tolong kawan buatkan pelamin, kami telah terjebak buat pelamin & create business Bridal and all ni sebagai kerja part time. Harap pembaca-pembaca blog aku dapat support kami dalam bidang ni. :) Dan terima kasih juga kepada pembaca-pembaca blog yang sudi menyewa barang2 dan menempah beading dari kami. Terima kasih. Tapi tu lah, tak sempat pon nak upload & update hasil-hasil kerja diy korang kat sini. Siapa yang follow instagram aku, boleh lah search hashtag #bridalandall untuk tengok hasil kerja kami di Bridal and all.

Dengan itu apa lagi, tunjukkan support anda dengan LIKE fan page kami - 


Dan follow kami di instagram
http://instagram.com/bridalandall

http://instagram.com/bridalandall
 

Sebarang pertanyaan boleh di emailkan kepada fa.syaza@yahoo.com.

Have a great day ^___^